Onko AirPort Extreme gigabitin reititin?
Onko AirPort Extreme gigabitin reititin?

Video: Onko AirPort Extreme gigabitin reititin?

Video: Onko AirPort Extreme gigabitin reititin?
Video: Apple Airport Extreme РСТ теперь без тормозов (до 1300 Мбит/с)! Прошиваем на USA под Windows 10 2024, Saattaa
Anonim

Apple AirPort Extreme Tukiasema( Gigabit Ethernet)

Omena on aina "ajatellut toisin" lähestyessään Wi-Fiä reititin design. The AirPort Extreme siinä on kolme LAN-ethernet-porttia; useimmat muut reitittimet on neljä

Onko Apple AirPort Extreme siis gigabitti?

Omena on päivittänyt edellisen tukiasemansa päivittämällä Ethernetin nopeudesta 10/100 Mbps 10/100/1000 Mbps:iin. Gigabit Ethernet on sama kuin lähes koko Mac-malliston nopeus. Apple AirPort Extreme verkkosovittimet voivat nyt ylittää 140 Mbps:n suorituskyvyn ihanteellisessa tapauksessa.

Lisäksi kuinka monta Mbps AirPort Extreme pystyy? The AirPort Extreme tukee samanaikaista kaksikaistaista lähetystä. Sen teoreettinen suorituskyky on 450 Mbps 2,4 GHz taajuudella ja 1300 Mbps 5 GHz taajuudella. The AirPort Extreme siinä on vain kolme Gigabit EthernetLAN -porttia kilpailevalla alalla, jossa neljä porttia on vakiona.

Tämän lisäksi, onko AirPort Extreme reititin?

The AirPort Extreme on asuinkäyttöön tarkoitettu yhdyskäytävä, jossa yhdistyvät a reititin , verkkokytkin, langaton tukiasema ja NAS sekä monia muita toimintoja ja yksi niistä Applen entinen Lentokenttä Tuotteet. Uusin malli, 6. sukupolvi, tukee 802.11ac-verkkoa vanhempien standardien lisäksi.

Mihin Apple AirPort Extremeä käytetään?

Applen AirPort Extreme tunnetaan parhaiten liukkaana, helppokäyttöisenä langattomana reititin Internet-yhteyden jakamiseen kotonasi olevien tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa.

Suositeltava: