Miksi polypropeenilla on korkea sulamispiste?
Miksi polypropeenilla on korkea sulamispiste?

Video: Miksi polypropeenilla on korkea sulamispiste?

Video: Miksi polypropeenilla on korkea sulamispiste?
Video: Korrekpro polymatrix pesutesti 1. 2024, Saattaa
Anonim

Polypropeenit ovat kevyitä. Ne olla korkealla kestää halkeilua, happoja, orgaanisia liuottimia ja elektrolyyttejä. He myös on korkea sulamispiste ja hyvät dielektriset ominaisuudet eivätkä ole myrkyllisiä. Polypropeeni on jäykempi ja kestävämpi kemikaaleja ja orgaanisia liuottimia vastaan verrattuna polyeteeniin.

Onko polyeteenillä myös korkea sulamispiste?

Tavallisille kaupallisille keskikokoisille ja korkea -tiheys polyeteeni the sulamispiste on tyypillisesti välillä 120 - 180 °C (248 - 356 °F). The sulamispiste keskimääräiselle, kaupalliselle, matalatiheydelle polyeteeni on tyypillisesti 105 - 115 °C (221 - 239 °F). Nämä lämpötilat vaihtelevat voimakkaasti tyypin mukaan polyeteeni.

Yllä olevan lisäksi, mikä on polypropeenin suurin käyttölämpötila? The enimmäismäärä suositellaan Käyttölämpötila varten polypropeeni on 180°F (82.2°C). Tämän lisäksi lämpötila , materiaalin suorituskykyarvot voivat vaarantua.

Myöhemmin kysymys kuuluu, mikä on polypropeenin sulamispiste?

320°F (160°C)

Mitä tapahtuu, kun polypropeenia kuumennetaan?

Termoplastiset materiaalit muuttuvat nestemäisiksi sulamispisteessään (noin 130 celsiusastetta polypropeeni ). Tärkeä hyödyllinen termoplastien ominaisuus on, että ne voivat olla lämmitetty sulamispisteeseensä, jäähdytetään ja lämmitetään uudelleen ilman merkittävää hajoamista.

Suositeltava: