Mikä on Woodford Reserve Double Oaked?
Mikä on Woodford Reserve Double Oaked?

Video: Mikä on Woodford Reserve Double Oaked?

Video: Mikä on Woodford Reserve Double Oaked?
Video: Обзор и дегустация Woodford Reserve Double Oaked. Две бочки, один бурбон. 2024, Saattaa
Anonim

Double Oaked on sama bourbon, joka on kypsytetty toisella tai viimeistelyllä tynnyreissä, joita on paahdettu kaksi kertaa pidempään, mutta hiiltynyt paljon kevyemmin kuin muut tynnyrit, vielä 9 kuukauden ajan. Vuoden 2016 lopulla otettiin käyttöön pakkauksen uudelleensuunnittelu, jossa oli lyhyempi ja leveämpi pullo. Se on edelleen pullotettu 45,2 % ABV:llä.

Näin ollen, miten Woodford Reserve Double Oaked valmistetaan?

Säännöllinen Tupla tammi On luotu ottamalla erän täysin kypsytettyä Woodfordin suojelualue ja aseta se sekuntiin piippu . Tämä erityinen sekunti piippu on paahdettu 40 minuuttia ja hiiltynyt 5 sekuntia. Normaali piippu käytetty Woodfordin suojelualue on paahdettu 10 minuuttia ja hiiltynyt 25 sekuntia.

mitä tarkoittaa kaksoistammittu bourbon? Double Oaked . Innovatiivinen lähestymistapa kaksinkertaiseen bourbon luo Woodford Reserven rikkaan ja värikkään maun Double Oaked . Ainutlaatuisesti kypsytetty erillisenä, hiiltyneenä tammi - tynnyriä – toinen piippu syvästi paahdettu ennen kevyttä hiiltymistä - lisää pehmeää, makeaa tammi - merkki.

Kuinka paljon pullo Woodford Reserve Double Oaked on?

Woodford Reserve Double Oaked Kentucky Straight Bourbon Whisky, Yhdysvallat

Myyjän tiedot Tarjouksen kuvaus
Allendale Wine Shoppe USA: (NJ) Allendale Ilmaiset paikalliset toimitustilaukset yli 3 tai 6 pulloa. Jotkut tarjoukset pois. Vakiotoimitus Sama päivä Woodford Reserve Double Oaked Kentucky Straight Bourbon -viski

Onko Woodford Reserve Double Oaked Bourbon?

Woodford Reserve, kaksinkertainen tammi on innovatiivinen lähestymistapa kaksiputkiseen bourbon joka luo täyteläisen ja värikkään maun, toisin kuin mikään muu bourbon kaupassa.

Suositeltava: