Mille hallitukselle Federal Reserve System raportoi?
Mille hallitukselle Federal Reserve System raportoi?

Video: Mille hallitukselle Federal Reserve System raportoi?

Video: Mille hallitukselle Federal Reserve System raportoi?
Video: Дети спрашивают ФРС KC - Эпизод 1 - «Чем занимается президент Федерального резервного банка?» 2024, Saattaa
Anonim

The Federal Reserve luotiin vuonna 1913 Federal Reserve Toimi kansakunnan keskuksena pankki . The Hallitus kuvernöörit Washingtonissa, D. C. On virasto liittovaltion hallitus ja raportteja ja ja On suoraan vastuussa kongressille.

Kun tämä otetaan huomioon, mikä hallituksen haara Federal Reserve on?

The Federal Reserve Pankit eivät ole osa liittovaltion hallitus , mutta ne ovat olemassa kongressin toimen vuoksi. Niiden tarkoitus on palvella yleisöä. Onko Fed sitten yksityinen vai julkinen? Vastaus on molemmat.

Lisäksi, onko Federal Reserve osa hallitusta? Vaikka Yhdysvaltain väline Hallitus , Federal Reserve Järjestelmä pitää itseään "itsenäisenä keskuspankkina, koska sen rahapoliittisia päätöksiä ei tarvitse hyväksyä presidentillä tai kenelläkään muulla pankin toimeenpanovallassa tai lainsäädäntöelimessä" hallitus , se ei saa myöntämää rahoitusta

Ottaen huomioon tämän, kuka valvoo keskuspankkia?

The Federal Reserve New York ei hallitse järjestelmää Fed , mutta johtokunnan (jäljempänä johtokunta) ja Liittovaltion Avointen markkinoiden komitea (FOMC). Hallitus on presidentin nimittämä ja senaatin hyväksymä seitsemän jäseninen paneeli.

Mikä on Federal Reserve Systemin organisaatiorakenne?

The Federal Reserve System on kaksiosainen rakenne : keskusviranomainen nimeltä Hallitus kuvernöörejä Washingtonissa ja hajautettua verkostoa 12 Federal Reserve Pankit sijaitsevat eri puolilla maata.

Suositeltava: