Toimiiko Trusteer Rapport Windows 10: n kanssa?
Toimiiko Trusteer Rapport Windows 10: n kanssa?

Video: Toimiiko Trusteer Rapport Windows 10: n kanssa?

Video: Toimiiko Trusteer Rapport Windows 10: n kanssa?
Video: Оптимизация Windows 10 | Кастомизация iso образа 2024, Huhtikuu
Anonim

The Rapport sivusto (https:// www. luottamusmies .com/support/támogatetut alustat) osoittaa, että niillä on Windows 10 versio, mutta vain IBM Security Luottamusmies Rapport mikä oletettavasti ei ole pankkimme käyttämä vastenmielisyys.

Tarvitsenko vastaavasti Trusteer Rapportia?

Sinä pitäisi käyttää Luottamusmies Rapport vaikka tietokoneessasi olisi uusin virustentorjuntaratkaisu. Virustorjunta, palomuurit ja muut suojausohjelmistot ovat tärkeitä, mutta valitettavasti eivät riittävän tehokkaita. Luottamusmies Rapport Suojaa myös verkkoviestintääsi ja estää haittaohjelmia sotkemasta liiketoimiasi.

Voidaan myös kysyä, miksi Trusteer Rapport on tietokoneellani? Luottamusmies Rapport on ilmainen suojaustyökalu, jota pankit suosivat usein verkkopankkitoimintaan. Luottamusmies Rapport on selainlaajennus, joka voi auttaa havaitsemaan tällaiset tietojenkalastelusivustot. Se voi kuitenkin myös aiheuttaa ristiriitoja olemassa olevien suojausohjelmistojesi kanssa ja hidastaa tai kaataa verkkoselaimen.

Kun tämä pidetään mielessä, mitkä pankit käyttävät Trusteer Rapport -ohjelmaa?

Luottamusmies Rapport (joka on asennettu tietokoneellesi nimellä Trusteerin päätepisteSuojaus ”) on IBM:n tietoturvaohjelmisto, jonka tarkoituksena on tehdä verkkopankkitoiminnastasi turvallisempaa havaitsemalla väärennettyjä pankkisivustoja, sieppaamalla sähköposteja, jotka sisältävät harhaanjohtavia linkkejä väärennetyille pankkisivustoille ja niin edelleen.

Pitäisikö minun poistaa Trusteer Rapport?

Me tehdä suosittelen vahvasti sinua tehdä ei poista Rapport ja ota yhteyttä Luottamusmies Tuki napsauttamalla tätä. Jos Rapport häiritsee muita ohjelmia tai uskot sen aiheuttavan ongelmia, se olisi suositeltavaa lopettaa Rapport ja ota yhteyttä tukeen.

Suositeltava: