Onko polypropeenimatto myrkyllistä?
Onko polypropeenimatto myrkyllistä?

Video: Onko polypropeenimatto myrkyllistä?

Video: Onko polypropeenimatto myrkyllistä?
Video: 4kk hulinat?! | Oon ihan poikki 2024, Saattaa
Anonim

Polypropeeni matot sisältää myrkyllinen sivutuotteet, jotka hengitettynä voivat aiheuttaa tiettyjä ongelmia, kuten päänsärkyä, allergioita, huimausta tai pahoinvointia. Niillä on joskus taipumus päästää haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), jotka voivat päästä ulos kaasusta. Nämä kaasut ovat uusia matto ” haju, jonka saat, kun matto on uusi.

Ihmiset kysyvät myös, onko polypropeeni turvallista matoissa?

Joo! Polypropeenimatto on täysin turvallinen koska ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja tai materiaaleja. Se on valmistettu puhtaasta ja pehmeästä muovista, jonka pääominaisuuksia ovat joustavuus ja pehmeys polypropeeni matto ja mattoja.

Yllä olevan lisäksi, onko polyesterimatto myrkyllistä? Polyesteri on EI heti, kuidun ja taustamateriaalin kemikaalit ja VOC-yhdisteet ovat erittäin korkeat. Uusi polypro mattoja , varsinkin ne, jotka ovat erityisen vähän VOC-pitoisia, ovat paljon parempia kuin polyesteri ja monet valmistetaan nyt kierrätetyistä muovipulloista.

Toiseksi, poistuvatko polypropeenimatot kaasusta?

Polypropeenimatot kaasutus . Ne matot ja mattoja jotka sisältävät polypropeeni materiaalia matto kuituja tai taustana matto tai matto voi alkaa vapauttaa näitä VOC-yhdisteitä vinossa materiaalista ja ilmaan ajan myötä, prosessi, joka tunnetaan yleisesti nimellä vinossa - kaasutusta.

Mistä polypropeenimatto on tehty?

Polypropeeni matot (tunnetaan myös nimellä olefiini mattoja ) on suunniteltu näyttämään sisalilta, mutta todellisuudessa ne ovat tehty synteettisistä kuiduista. Polypropeeni - pääainesosa matto - on yksinkertaisesti monomeerista valmistettu polymeeri propeeni ja sitä käytetään usein pakkauksissa, etiketeissä, tekstiileissä ja uudelleenkäytettävissä säiliöissä.

Suositeltava: